![]() |
Neobisnuit
Se pot observa doua siluete de lumina foarte clar
http://angelinspir.ro/despre-ingeri/...nui-copil.html |
E din Rusia filmulețul și nu i-aș zice 100% adevărat. Nu cunoaștem valoarea sa de adevăr. E și pe http://video.crestinortodox.ro/BIyla...usia_2007.html
Citez: „Adormirea ucenicei (Rusia 2007) - este un clip video facut pe telefonul mobil in Rusia. Diferita de stralucirea soarelui, lumina puternica ce se observa aparand deasupra blocului unde locuia o femeie ce tocmai a adormit, ucenica a unui mare staret rus adormit si el intru Domnul, coboara si intra prin acoperis si prin peretii blocului si ridica la cer sufletul cel luminos al ucenicei. Este staretul care a venit sa-si duca ucenica in Imparatia Cerurilor. La sfarsit se observa deslusit cele doua lumini, ce au silueta ingereasca si 2 aureole luminoase ce strapung cerul si-l boltesc.” Apropo, nu mai da crezare la angelinspir.ro, site-ul se află în afara duhului Ortodoxiei, este păgân. Că mai au și conținut normal asta e altceva. |
mie mi-a placut si am zis sa trimit si altora
se vad clar cele doua siluete ca de om, iar ele sunt in miscare fata de celelalte obiecte. e frumos |
E frumos facut dar sa stii ca e trucat, sigur ca exista ingeri, dar cum se face ca tocmai ce filma omu exact atunci, plus ca aceste lucruri nu se vad, decat ei vor se pot lasa vazuti.
|
hmmm
da, asta ma intrebam si eu.cum de filma EXACT atunci, exact acolo, acoperisul?hmmm?????????
|
Zice ca nu i-a vazut cand filma, doar acasa, cand revedea filmarea...
|
Citat:
Nu pot decat sa ma bucur vazand ca exista si oameni care sa nu intre in extaz cand vede astfel de facaturi. |
Eu imi pun alta intrebare: de ce de la 0:30 cand ingerul se ridica la cer pana la 0:42 camera in loc sa-l filmeze pe el (cum cred ca orice om ar fi facut in momentele alea) sta fixa pe locul care trebuia surprins intrarii si iesirii ingerului? A iesit, gata..nu mai filmezi acoperisul. Ca nu-i nimic acolo, nu?
|
Citat:
|
Deci, cum spuneam, ingerii nu au devenit vizibili decat cand pe pelicula. Nu erau vizibili in timp ce omul filma. De aceea nu i-a urmarit.
Putem gasi alte puncte slabe, asta e rezolvat. :) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:59:43. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.