View Single Post
Vechi 10.11.2008, 17:08:05
dorinastoica14
Guest

Implicit

Asi vrea si eu sa va spun cum am cunoscut pe Sfantul Nectarie despre care nu stiam mai nimic.
La intronizarea preasf.Teofan,am mers la Iasi unde dis de dimineata m-am asezat la rand ca sa ating moastele Cuvioasei Parachiva.
Am nimerit intr-un grup de bucuresteni care discutau despre minunile Sfantului si asa am aflat ca este si in Iasi o biserica unde se afla moaste ale sfantului.Mi-am dorit sa merg atunci dar nu am reusit.
Peste ceva timp,revenind in Iasi am fost impreuna cu o persoana draga mie si ne-am inchinat la moaste,am luat acatistul si iconite.Peste putin timp,persoana cu care am fost la aceea biserica s-a imbolnavit si a suferit o operatie foarte grea la cap.Am fost alaturi de ea in spital si m-am rugat la sf.Nectarie zi de zi,am mers la biserica aceea unde am pus acatist,am citit acatistul acestuia.Acum,persoana despre care v-am spus este bine si in afara de orisice pericol.M-am gandit ca sfantul a ascultat rugaciunea nevrednicei roabei sale Dorina! Mare ajutator este tuturor celor in suferinta.
Reply With Quote