Subiect: SEMNELE TIMPULUI
View Single Post
Vechi 04.12.2006, 22:58:07
ancah
Guest

Implicit

Draga Mioara,
iti multumesc pentru raspuns. Este ceea ce vad in jurul meu: oameni, care fara sa-si faca nici cea mai mica problema, se tatueaza cu tot felul de simboluri. Daca ar fi numai atat, nu ar fi nimic, dar se dedau dupa aceea unui dezmat de nedescris. La inceput mai au probleme de constiinta, dar apoi, cand depasesc o anumita limita si prin interventia a terte persoane asupra lor, totul li se pare normal si se mira cand cineva nu vrea sa participe la asa ceva. Fac presiuni continue, zi si noapte, incat mintea ma duce tocmai la opresiunea pe care o vor resimti crestinii in zilele cele de pe urma. De aceea am facut si cu alte ocazii, referire la pregatirea venirii Antichristului. Presupun ca acest lucru nu se face de pe o zi pe alta, ci se va intinde pe o perioada mai lunga, pana se va ajunge la necredinta generalizata.
Chiar acum am dat peste urmatorul verset din I Petru 3.14: " dar de veti si patimi pentru dreptate, fericiti veti fi. Iar de frica lor sa nu va temeti, nici sa va tulburati.
Ci pe Domnul, pe Hristos, sa-L sfintiti in inimile voastre si sa fiti oricand gata sa raspundeti oricui va cere socoteala despre nadejdea voastra. Dar cu blandete si cu frica, avand cuget curat..."
Bucurati-va cei, care nu va confruntati cu asemenea probleme...
Reply With Quote