View Single Post
Vechi 11.11.2008, 00:49:01
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Apropo de asta,imi poti recomanda si mie ,o sursa pe internet ,sau un sfat,orice,despre cum sa citesc Biblia,adica cu ce sa incep ,ce este mai important ,de ce ,cum ,care,unde ,intelegi tu.Multumesc mult,multa sanatate.
Sunt atatia, care studiaza teologia aici, si care te pot indruma mult mai bine decat mine.
Eu as incepe cu Noul Testament, caci e in vigoare acum. Noul Testament nu anuleaza Vechiul Testament, ci il ridica la alte valente, prin adaugarea dragostei. Deci Iisus Hristos asta ne-a adus: DRAGOSTEA pe o trapta foarte inalta, caci porunca este a ne iubi si dusmanii.
Dar am observat ca scrii despre ceea ce stii, nu despre ce nu stii; deci banuiesc ca nu esti tocmai novice. Imi plac raspunsurile pe care le dai; precum si temerile in privinta vremurilor celor de pe urma, caci sunt reale. Trebuie intr-adevar sa fim cu ochii in patru, cand antihristul si slugile lui vor face semne din cer si vor pacali pe multi. Pentru asta trebuie sa tinem permanent legatura cu Iisus Hristos. Doamne ajuta.
Reply With Quote