Citat:
Īn prealabil postat de MarinaAlca
Poza cu acel curcubeu am vazut-o si eu.... si am citit si declaratiile credinciosilor... pe unul din topicele acestui forum sora Antoniap ne cam lamureste de ce a murit parintele.. se pare ca" a fost ajutat" sa moara..... de "prieteni"....
Cat despre deplasarea de la un loc la altul, revin din nou la parintele Arsenie Boca.. aceiasi carte :Minuni din Tara Fagarasului(care dupa cunostintele mele, nu este o carte interzisa.. inca! ca cine stie??? mai vine cuiva ideea sa suspende publicarea ei!!).In carte spune ca parintele era arestat cand mama dansului a murit... exact la ora inmormantarii parintele a fost vazut de martori oculari ca luand parte la inmormantare.. timp in care(daca imi aduc bine aminte) paznicii inchisorii au sesizat ca parintele nu mai era in celula...agitatie mare!!! cand au deschis in cele din urma celula, parintele era acolo si intrebat fiind unde disparuse, a raspuns ca la inmormantarea mamei lui.
|
Dar faptul ca pr. Justin Parvu recomanda sa se arda acea carte despre pr. Gabriel deoarece contine un mare numar de inselari, plus ca acea carte a fost scrisa fara consilierea editoriala a pr. Justin Parvu si fara binecuvantarea PS Calinic, episcop de Arges si Muscel, desi editura respectiva ["Credinta Stramoseasca" din Iasi] se lauda ca le obtinuse pe ambele nu iti spune nimic? Crezi poate ca si pr. Justin este inselat?