stimata mirelat, poi ai intzeles gresit ce inseamna brainstorming, este defapt un termen pentru o discutzie fara menajamente cand te ocupi de un proiect cu colegii de echipa, nu singur decat daca itzi inchipui cam ca un mare scriitor dialogul intre personaje, si in aceasta etapa se descopera defectele sau punctele forte ale produsului final, pentru a putea in final sa te astepti la succes de piatza...
Deci nu este o boala! Tu cred ca te referi la termenul traditzional arhicunoscut cand spui ca "freci menta, tai frunze la caini, ori ca vorbesti de lupi si lupu-i la ushe" deci nu prea cred ca ai intzeles ce spunea sfantul Marcu... ca nu cred ca se referea asha cum sustzii dumneata la despicarea firului in 4, la jocul pisicutzelor cu motoceii din prichiciul vetrei, la dialogul "simpatic" cu tine sau cu gandurile tale, la vorbirea fara shir si fara rost specifica proorocilor, la depanarea amintirilor si la altele asemenea... e vorba, dupa parerea mea, mai degraba de atashamentul prietenesc pe care il potzi avea, uneori si o viatza, cu unele ganduri care stimabilele, canta in stuna, unor indeletniciri nu prea conforme cu ce ne-a cam cerut Dumnezeu...
|