Citat:
În prealabil postat de matad
Iustin tu chiar crezi cu tarie ca maninci trupul si bei singele lui Hristos la impartasanie ? E tare magia asta . Scuza-ma .Eu credeam ca e vorba de credinta. Isus ne invata sa facem acest ritual in memoria Lui pina la a doua venire .Eu unul nu sint dipus sa devin mistic cu tendinte spre magie alba.Abia am renuntat la ateism si magia nu are loc acolo.
Iar faptul ca tu pui o distanta fata de alti frati diferiti de tine , aduce aminte de farisei care se considerau numai ei curati.
Apoi de ce il crezi pe Dumnezeu atit de rau ,sa nu ierte pacatele . Nu EL ne considera deja neprihaniti ,daca ne intoarcem cu fata catre EL?
Mai trebuie citit Pavel.
Unde zici tu ca un alt om pacatos si neprihanit poate ierta pacatele? Stiu ca ,conducerea bisericii vrea aceasta putere.Dar asta e o ncumetare fata de Dumnezeu ,pt ca numai El are acest drept . Stii tu vreun judecator atit de curat si drept ,afara de Hristos?
Daca vrei ceva sa te intareasca vezi emisiunile de pe www.oxigen.tv
Dureaza 15min in fiecare zi.
Acolo nu se fac discriminari denominationale.
|
LA PRIMA MEA IMPARTASANIE TOCMAI ACESTA ISPITA AM AVUT-O DE LA CEL RAU CEEA CE AI SCRIS TU tu chiar crezi cu tarie ca maninci trupul si bei singele lui Hristos la impartasanie ? E tare magia asta.aM INLATURAT imediat ACEASTA ISPITA SI ..EA A PLECT INSTANTANEU .Asaca totul este sa fii hotarit in a inlatura acest gind f.f.pacatos si el nu te va ataca