Inca o data reusesc sa-mi intaresc convingerea ca suntem un popor crestin ortodox dar alunecat puternic in extrema fatarniciei si habotniciei exagerate.
Iar in ceea ce priveste pe unii useri ai acestui forum care vad precum calul i-as ruga sa mai fie atenti la ceea ce citesc din cartile pe care le tot copiaza pe forum caci nu e totul numai a citi ci sa mai si stii ce citesti si sa mai iei si aminte.
Referitor la parerea mea despre scoaterea icoanelor din scoli o sustin din motivele expuse mai sus si rog pe cei care citesc sa interpreteze exact cum am scris iar daca au incapacitatea intelectuala de a face acest efort atunci sa se abtina la comentarii ca sa nu fiu obligata sa raspund asemeni.
Iar ca o completare a motivelor mele ,pt ca tot suntem o tara ortodoxa si am umplut scolile,spitalele si multe alte institutii cu icoane de ce sa nu le afisam si in casele de toleranta...ca,cine stie...poate vreunul din cei ce-si desfasoara activitatea pe acolo se va lumina vreodata privind icoana in respectivele momente.
ATENTIE !
A nu se interpreta acum ca nu sunt de acord ca icoanele sa fie puse acolo unde sunt dorite(scoli,spitale si alte institutii).
|