Citat:
În prealabil postat de adrian010155
E mare prapad cu pofta care se naste din privire. Eu n-am fost niciodata in stare sa o stapanesc. Cand am vazut o femei frumoasa, imediat am dorit-o in gandul meu desi, in exterior, am cautat sa par cat mai distant. Asta e!
|
eu nici macar n-am vazut-o pe frumoasa, ci naluca ei mi se pare ademenitoare shi disponibila shi gata, am murit privind ca vitzelul la poarta noua... deci vezi cat de ushor ne-a pacalit a-froid-isiacii ca ne vindeca ei astfel deznadejdea? un vis, o sulimenizare shi gata... dar mai rau este, mai rea este moartea brusca shi neobservata ce ma cuprinde cand ridic ochii la Dumnezeu... pentru slava de la lume... e groaznic, shi mintzi launtric exact ca un fariseu... caci nimeni nu poata sa-L vada, shi in Icoana, fara ca sa nu piara... in trecut dar shi acuma... shi totushi Hristos a primit sa fie inaltzat precum a fost sharpele inaltzat in pustie de catre Moise ca oricine se uita la El sa fie pazit de veninul mortal al sherpilor, al puilor de sherpi shi de naparci... care ii atacau cu preponderentza pe cei razvratitzi.
e vorba de ispita neluata in seama din privire...