Toti prelatii catolici, cunoscand Ortodoxia, dar respingand-o, sunt ERETICI, inclusiv PADRE PIO.
Ca si voi, idolatrii lui Gabriel Nicu.
antoniap a scris:
Citat:
Spicuiesc cateva dintre cuvintele parintelui Gabriel Nicu:
,,In curand va fi un mare haos. Acest haos va fi in sufletul tau.
[COLOR=red]Iti vor spune vrajitor si fermecator. Mergi si taci, sa n-auzi, nici sa vezi.[/COLOR]
|
In Patericul egiptean [Cartea Sfintilor Parinti ai pustiei Egiptului din sec. IV-V d. Hristos], avva Agaton accepta orice: ca e curvar, mandru si alte pacate omenesti, dar ca e eretic respinge cu hotarare. Voi posta aceasta pana veti intelege si voi, idolatrii lui Gabriel Nicu cat de in inselaciune este cand afirma ca "Iti vor spune vrajitor si fermecator. Mergi si taci, sa n-auzi, nici sa vezi.", fiind total in contradictie cu Sfintii Parinti ai pustiei Egiptului in particular si cu Sfintii Parinti ai Bisericii Primare a lui Hristos in general si deci, avand el insusi duhul vrajitoresc pe care recomanda idolatrilor lui sa-l accepte fara sa spuna nimic:
Citat:
[SIZE=3][COLOR=#000000]5. Se spunea pentru avva Agaton, că s-au dus oarecari la dânsul, auzind că are mare dreaptă socotință. Și vrând să-l cerce de a să mânie, i-au zis lui: "Tu ești Agaton? Am auzit pentru tine că ești curvar și mândru". Iar el a zis: "Ei bine, așa este". Și i-au zis lui: "Tu ești Agaton bârfitorul și clevetitorul?" Iar el a zis: "Eu sunt". Au zis iarăși: "Tu ești Agaton ereticul?" Iar el a răspuns: "Nu sunt eretic". Și l-au rugat pe el, zicând: "Spune-ne nouă, pentru ce atâtea câte ți-am zis ție le-ai primit, iar cuvântul acesta nu l-ai suferit?" Zis-a lor: "Cele dintâi asupra mea le scriu, căci este spre folosul sufletului meu. Iar cuvântul acesta eretic este despărțire de Dumnezeu și nu voiesc să mă despart de Dumnezeu". Iar aceia auzind, s-au minunat de dreapta lui socoteala și s-au dus zidiți, adică folosiți.
(Agaton 5)[/COLOR][/SIZE]
|
Daca vreti sa urmati drumul acesta, atunci iadul va asteapta, insa, cine stie poate, va veti intelege aiureala pe care o sustineti pentru apararea acestui Gabriel si veti reveni pe calea adevaratei Ortodoxii.
Si v-am arata cu un exemplu luat dintr-o carte sfanta cat de inselat este Gabriel acesta al vostru, ca al meu nu-i, in niciun caz.
Razvan
P.S. Daca parintii Ilie Cleopa si Justin Parvu l-au facut inselat pe acest Gabriel Nicu, voi de ce nu acceptati lucrul acesta? Sau sunteti mai cu mot decat aceia?