Citat:
În prealabil postat de vasinec
Neo-protestantii nu o hulesc pe Maica Domnului. Cel putin, cei din biserica mea, o respecta pentru ceea ce este: Mama Omului Iisus Hristos (gresit spus "nascatoare de Dumnezeu").
Problema este la voi. Nu o respectati pe Maica Domnului, ci o imagine a Maicii Domnului, pe care singuri v-ati creat-o. Nu sunteti in stare sa o respectati pe Maica Domnului asa cum ne-o prezinta Sfanta Scriptura? De ce nu o puteti respecta in simplitatea ei? Aproape ca ati facut din ea a patra persoana a Dumnezeirii, ca sa o puteti cinsti.
|
Am auzit din gura neo-protestantilo, (penticostali) niste hule ingrozitoare la adresa Maicii Domnului nici vorba de cinste
"gresit spus Nascatoare de Dumnezeu" poi da pt cei ce nu cred ca Hristos este Dumnezeu Adevarat, dar pt noi cei ce stim ca Hristos este Dumnezeu, Maria nu poate fi altceva decat Nascatoare de Dumnezeu, pt ca din ea s-a nascut Insusi Dumnezeu in Trup, Iisus Hristos dupa invatatura noastra cat timp a fost in lume a avut atat natura Dumnezeiasca cat si natura omeneasca a fost acelasi Dumnezeu dar in chip de om iar Maria in ieslea din Betleem la adus in lume pe Dumnezeu care s-a intrupat de la Duhul Sfant in pantecele ei
Am mai spus ca neo-protestantii inteleg gresit cinstea data de ortodocsi Maicii Domnului, NU nu o consideram nici fata dumnezeiasca nici un dumnezeu mai mic ci o consideram pururea rugatoare pentru noi inaintea tronului Fiului Sau