m_d_ki oara sti ca nu e bine sa intri in casa unui om si sa-i impui propriile tale reguli casnice? asa e si pe acest forum, accesta a fost creat pt ca cei ce au convingeri ortodoxe sa-si poata impartasi credinta nu pentru ca sa vina unii sa-si etaleze propriile lor convingeri straine de ortodoxie si de scriptura! de aceea te-am ruga sa nu impartasesti ideile tale protestante pt ca nici eu din respect nu intru pe forumuri adventiste sa-mi etalez credinta ortodoxa, crezi ca ai facut un lucru placut lui Dumnezeu cand ai postat articolul pe forum? unde-ti este smerenia? citeste bine in Faptele apostolilor, cand se adunau crestinii pt frangerea painii? sambata? nu, de fapt se adunau duminica, cand Imparatul Constantin a dat acel decret, el nu a aschmbat sambata cu duminica, pentru ca duminica era tinuta de catre crestini de vre-o 300 de ani,un decret nu se poate da pe ceva inexistent, El nu a facut decat sa declare Duminica zi libera in imperiu pt ca sa poata participa credinciosii la frangerea painii(liturghie) mai documenteaza-te si tu. Sti istoria Cultului adventist? cum a aparut de la cine, ce fel de om era acela incat Dumnezeu i-a descoperit lui dupa aproape 2000 de ani ca Crestinismul nu mai e bun si ca trebuie sa infinteze el secta adventista ca sa-i scape pe crestini?????? daca tu ai inventa azi o secta, peste o suta de ani un adept de-al tau s-ar bate cu pumnul in piept ca el e Biserica lui Hristos care-i respecta poruncile! exact asta se intampla azi cu tine! cat ai studiat tu ortodoxia? esti tu competent sa combati o credinta de 2000 de ani, sutele de mii de martiri care au murit pt ortodoxie nu inseamna nimic pt tine? toti aveau o gandire gresita? toti nu respectau voia Domnului pt ca nu tineau sabatul? si uite minune, au aparut adventistii adevaratii inchinatori a lui Dumnezeu gata stergem 2000 de istorie crestina, milioane de martiri si traitori ai credintei! Ar trebuii sa meditezi un pic, scuza-mi tonul putin agresiv si te rog sa ma ierti daca te-am suparat, dar a trebuit sa o spun, Domnul sa aiba mila de noi si sa ne ajute sa traim in smerenie!
|