Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14
Tocmai ma delogasem,dar cand am vazut postarea nu am putut rezista sa,nu spun ceva.Imi plce felul cum gandesti si curajul de a aborda subiecte rele si incitante.
Daca citim "Acatistul de slava si multumire adusa lui Dumnezeu pentru toate" vom vedea ca [COLOR=green]Dumnezeu ne-a daruit intreaga Creeatie cu toate minunile,bogatiile si frumusetile ei,ne-a inzestrat cu ratiune cu inteligenta talent si frumusete pentru a ne bucura de ele.[/COLOR]
[COLOR=green]Spunea un sfant parinte ca totul ne este permis dar nu toate ne sunt de folos, iar daca omul are liberul arbitru pe care tot Dumnezeu i l-a oferit si intreaga creatie in folosita mai are si bunul simt si simtul masurii ce-i mai lipseste ca sa fie Om?[/COLOR]
Eu cred (este parerea mea personala) ca [COLOR=green]Dumnezeu ne vrea fericiti,sanatosi si credincioasi si cu dreapta socoteala iar nu fanatici .[/COLOR]
Si mai ales sa nu uitam niciodata sa multumim pentru ceea ce ne ofera cu atata dragoste Creeatorul.
|
[COLOR=green]Te rog mult nu pleca. Imi place cum gandesti, imi place cum scrii si tare sunt dornica sa schimb idei cu oameni sinceri, deschisi dar mai ales, cu oameni echilibrati. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Dupa alegeri voi avea mai mult timp liber si ma voi implica mai mult in discutiile de pe acest forum unde sunt si oameni minunati, numai ca trebuie sa-i motivam, trebuie sa-i descoperim si sa nu-i lasam sa fie jigniti sau alungati de pe forum de unii care considera ca forumul a fost creat special pentru ei. [/COLOR]
[COLOR=green]Pentru cei care nu stiu ori n-au citit, uitati Domnilor si Doamnelor, ce scrie la
Generalitati: Aici puteti posta diverse probleme chiar daca n-au legatura cu religia. 
[/COLOR]