View Single Post
Vechi 17.11.2008, 23:50:19
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Atat de mult am suferit in viata asta, atata durere am strans, ca adesea ma intreb de ce? Si daca m-am rugat si daca nu m-am rugat, tare multe mi s-au mai dat... Unde a fost Dumnezeul meu in momentele acelea grele?... [/COLOR]
Noi, ca ortodocsi stim, ca atunci cand ne e mai greu, Iisus Hristos Dumnezeul nostru ne poarta pe brate. Suferintele au un rost, pe care trebuie sa-l cautam, pentru a putea intelege si duce greul, suferinta. Daca nu intelegem, punem intrebari, acuzam, ne facem noua rau.
Dar daca incercam sa intelegem, aflam, ca noi suntem cauza suferintelor noastre.
Dintr-odata vedem cu alti ochi ce ni se intampla. Dumnezeu este infinit mai bun ca oamenii.l
Nici un om nu poate fi mai bun ca Dumnezeu. De aceea nici un om nu are voie sa-L acuze pe Dumnezeu de ceva, caci El este numai Dragoste. Din clipa in care am inteles acest lucru, orice suferinta e mai usor de dus.
Silverstar, iti doresc, ca ciclul celor 11 ani sa se intrerupa, sa dispara.
Da, cred ca esti ranita.

Sa-L rugam cu totii pe Doctorul sufletelor sa-i vindece rana din suflet lui Silverstar, ca astfel sa poata vedea si ea cat de bun este Dumnezeu!

Doamne ajuta!
Reply With Quote