View Single Post
Vechi 17.11.2008, 23:51:24
ciucandrei ciucandrei is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.11.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur Vezi mesajul
Pai vsovi, stai asa un pic, in Biblie Sf. Apostol Ioan ne spune clar ca numarul fiarei va fi inscriptionat pe mana dreapta sau pe frunte. Asadar, nu trebuie sa luam Biblia ca atare? De ce trebuie sa interpretam noi ca intrun fel nu trebuie sa fie neaparat pe mana dreapta, ca e de ajuns sa fie un buletin de tip card pe baza de cip si alte minunatii?
Am citit de curand un articol in care Sf. Vasile cel Mare ne spune sa nu inchipuim nimic si sa nu dam alte intelesuri celor scrise in Biblie, ca cel care face asta cade in ratacire sau erezie. Adica asta a dat de inteles ca nu acel buletin ne va sterge din cartea vietii, ci chiar acel "666" care il vom primi pe mana dreapta sau pe frunte. Daca era faza cu buletinul, atunci eu cred ca Sf. Ap. Ioan scria acolo ca numarul fiarei va fi scris in actele noastre, si era de ajuns, ca doar Dumnezeu nu vrea ca noi sa fim confuzi, ci vrea sa stim exact ceea ce trebuie, fara sa dam noi intelesuri, fara sa interpretam si sa facem noi legaturi si asemanari din textul Bibliei, adica eu chiar cred ca vom fi nevoiti sa primim acel semn pe mana,la propriu, nu la figurat. Si stii de ce cred eu asta? Pentru ca buletinul este ceva in afara trupului, este un card care se poate pierde, dar un cip implantat pe unul dintr organele noastre nu se mai poate pierde si totodata se uneste cu trupul nostru, dandu-ne cu adevarat o noua identitate, aceea de insemnati fizic!

Subscriu!

Conform Bibliei semnul va fi pus pe mana dreapta sau pe frunte.
Reply With Quote