View Single Post
Vechi 18.11.2008, 16:32:31
ovidiu-s's Avatar
ovidiu-s ovidiu-s is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Religia: Ortodox
Implicit

[COLOR=black][SIZE=3]
Citat:
În prealabil postat de Mihai07
Cei care ajung in iad sunt asemuiti cu un mort cu trupul. In aceste versete iadul este asemuit cu locuinta mortilor, cu o groapa, cu intunericul. Incearca sa nu mai iei totul ad-literam. Mai cauta si substratul, cand incerci sa talmacesti versetele
[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=3][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=3]Am tot scris si eu pt Vasinec acest lucru. Ce exemple clare de minciună și indobitocire sectară poate să ofere domnul Vasinec! Mai sus spunea ca pe el il intereseaza in mod deosebit ceea ce spun apostolii si Hristos. Când i-am dat citate ale apostolilor si ale lui Hristos, a venit iarasi cu citatele lui din Vechiul Testament care in viziunea sa vorbesc despre disparitia sufletului odata cu trupul. Noi i-am dat nenumarate versete in care se vorbeste limpede despre existenta sufletului după moarte separat de trup, dar el nu a fost si nici nu va putea sa aduca un singur verset in care sa se sugereze macar că sufletul isi pierde simtirea odata cu trupul. [/SIZE][/COLOR]