Citat:
În prealabil postat de praxis
Ma infioara ideea ce ar fi foarte multi homosexuali in lume. Mai urat imi este atunci cand ma gandesc la posibilitatea ca aceste fiinte denaturate sa fi patruns in structurile bisericilor... poate si ortodoxe. Nu avem motive sa-i judecam, dar nici nu putem fi de acord cu ei. Noi, am invatat din Sfanta Evanghelie ca trupul este vremelnic, si de aceea nu se cuvine sa-i slujim. Homosexualitatea inseamna a transforma pacatul in necesitate, adica o boala psihica.
(Stiu ca cineva imi va atrage atentia ca am postat acest lucru, zicand: "nu judeca sa nu fii judecat"). Ei bine, nu pot sa fiu nepasator, precum nici oricare crestin, la ideea ca homosexualitatea se nadajduieste in stapanirea lumii, in virusarea tuturor popoarelor cu acest fel de MALADIE psihico-fizica. Din nefericire, am cunoscut persoane de aceasta denaturare, ceea ce ma face sa-mi pun seriose semne de intrebare: Sunt multi??? Mai apar???
|
Nu judeci omul in sine ci boala, pacatul, patima. Una este, a judeca pe cineva, si alta este de a lua atitudine impotriva unei greseli, rataciri , pacatului insusi. A nu se confunda notiunile. Deci sunt intru totul deacord cu tine.