View Single Post
Vechi 18.11.2008, 17:36:03
praxis praxis is offline
Banned

Data înregistrării: 10.11.2008
Implicit

Nu si-a dat seama, ci stia di-nainte,ca vorbeam mult pe messenger.. stie direct de la mine ca eu sunt "praxis". Pana la urma, nici infiltrat nu am fost, nici intentiile altora nu le-am purtat, nici altora nu le-am facut jocul, ci, pur si simplu, pentru mine am lucrat, si asa voi lucra mereu, cat mai calugareste posibil.
Acum am incheiat prietenia mea cu dansa, pe cale diplomatica, si sper sa stie si ea sa fie discreta si diplomatica, precum si eu am fost fata de dansa. Oricum, stiu ca ceea ce am discutat pana acum cu ea pe mess, o sa ajunga la urechile altora, care se foloseste si de ea precum a incercat sa se foloseasca si de mine, sau ma insel in privinta asta. Problema este ca nu prea a fost discretie 100% in conversatiile noastre, mai ales ca ceea ce sicutam cu ea la telefon, mai devreme s-au mai tarziu au aparut intr-un articol, foarte injositor la adresa mea. Chestia cu numele meu, ce nume am , ce nume de coduri am avut, ce nume de coduri am si acum, sau am avut in diferite organizatii. Acest lucru stiu sigur ca nu l-am spus nimanui pe messenger, si nici pe viu, ci numai ei. De aici cred ca ar fi o oarecare legatura intre acestea toate si articolele respectiva. Problema este ca sa lovit in numele meu fara ca eu sa stiu asta, fara ca eu sa mai fi facut vreo greseala, sau sa fi publicat ceva recent, mai ales ca in occident cat am stat am avut alte treburi de rezolvat, nu de a sta pe internet... Oricum, daca asa am fost, un "infiltrat", dupa cum spun dumnealor, cu siguranta nu ma retrageam din toate activitatile in acest moment. Si sincer, m-am cam saturat de atacurile la adresa mea, de insultele si de loviturile netemeinice. Sunt si eu om! Daca am gresit, nu cred ca ar fi o solutie sa se publice toata viata despre acea greseala electronica, nici macar ceva real fiind.
Acum sunt foarte derutat si foarte nelinistit, si, tousi, nu vreau sa mai fac afirmatii la adresa nimanui, precum nici mie nu mi-a fost placut cand s-a facut acuze la adresa numelui meu. Si nu cred ca ar fi crestinesc sa amintim de numele vreunei persoane care a gresit, fie infitrate in biserica su nu, fie crestin ortodocs, francmason, KGB-ist sau cine stie ce fel de minoritate, natoinalitate sau cult. Toti suntem oameni, trebuie sa ne respectam reciproc, sa nu ne incalcam unii altora drepturile, sa nu fim ingusti la minte si sa tinem minte toata viata o mica greseala a cuiva, precum nici noi nu suntem fericiti cand ni se tin minte greselile.
Reply With Quote