View Single Post
Vechi 18.11.2008, 17:48:22
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Atat de mult am suferit in viata asta, atata durere am strans, ca adesea ma intreb de ce? Si daca m-am rugat si daca nu m-am rugat, tare multe mi s-au mai dat... Unde a fost Dumnezeul meu in momentele acelea grele?... [/COLOR]
Of, Silverstar, adu-ti aminte de poezia exceptionala pe care ai postat-o pe un alt topic si vei sti ca, in momentele grele, Dumnezeu te-a purtat in bratele Sale.
Te rog fierbinte, nu mai fi revoltata. Cunosc o femeie care, in urma unui accident de masina, si-a pierdut sotul si fiica. Pana atunci fusese credincioasa. De atunci s-a revoltat impotriva lui Dumnezeu si, sarmana, nu e bine deloc. Totusi, tie nu ti s-au intamplat lucruri foarte grave. Zi Doamne fereste! Sigur, undeva este o greseala pe care eu, din afara problemei, nu o pot decripta. Roaga-te la Dumnezeu pentru iertare si, inca o data, nu mai fi revoltata si nu mai intreba "de ce ?". Chiar Dumnezeu spune sa nu intrebi niciodata "de ce ?", pe Cel ce te-a creat. Din punct de vedere religios, numerele nu au vreo semnificatie.
Reply With Quote