eu cred ca aceasta numerologie expusa nu reprezinta ceva calculat,sau vre-un blestem,ci o pura coincidenta.Este intr-adevar,foarte dureros,uneori nici nu-mi inchipui pana la ce limita ar putea omul sa suporte durerea fizica,dar si dufleteasca.De aceia,uneori ma gandesc,ca izbavirea noastra vine tot din neputinta noastra.Suntem capabili sa suferim tot atat de mult pe cat ne este neinfranarea omeneasca.
Ne permitem,nu doar placeri,ci si suferinta,daca nu am fi atat de sensibili,am putea-o ignora,mai ales ca,de cele mai multe ori aceasta suferita este gratis,nu aduce absolut nici un beneficiu,nu schimba nimic,ci doar ne consuma,ne termina si ne face,parca,si mai muritori decat suntem.
Uneori,te simti mai muritor viu si plin de deznadejde si durere,decat mort in uitare.
Sunt intrebari fara raspuns,exact cum este si viata,iar paradoxul tuturor crezamintelor este ca,oricat am detesta greseala,viata nu ar putea exista fara ea,se completeaza intr-un fel; atat de misterios si de complet,in toata splendoarea ei de imperfectiune.
|