Subiect: Rudolf Steiner
View Single Post
Vechi 19.11.2008, 17:18:35
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Silverstar, tu ai citit aceste "cateva" carti ortodoxe? Cred ca iti trebuie o viata sa le parcurgi, atat de multe sunt.
[COLOR=green]Nu, nu am citit. Poate o voi face, dar nu acum. Inca nu! Eu am o viata laica, traiesc intre oameni, nu la manastire si nici profesiunea mea nu e aceasta. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Cu niste ani in urma, cand am citit co ortodoxia este o frana in calea progresului, m-am revoltat. Si, de atunci, mi-am propus sa observ. Cred ca cine a spus asa ceva a avut dreptate. N-o sa vorbesc de experientele mele, foarte neplacute, care efectiv m-au facut sa privesc cu suspiciune spre slujitorii bisericii. Ceea ce citesc aici, pe acest forum, este strigator la cer. Si-am si deschis niste subiecte, dar cei care s-au recunoscut, nu au postat. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Mie-mi place progresul, schimbarea, oamenii creativi, oamenii care au idei, oamenii deschisi si receptivi la nou. In lumea noastra nu trebuie sa existe cuvintele "nu e voie, nu e permis." Absolut tot ce e omenesc e permis. [/COLOR]
[COLOR=green]Unde scrie ca ceea ce fac sau nu fac eu, este interzis altui om. De ce? Am mai spus ca ar fi plictisitor sa gandim toti la fel, sa facem toti acelasi lucru. Interesul omenirii e sa progreseze, nu sa ramana intepenita intr-un anumit stadiu. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Am citit aici, postari pur si simplu fanatice, ca sa nu spun paranoice. La un moment dat, unii useri au avut tentatia sa se simta stapanii forumului si sa ma aluge, sa-mi spuna sa plec pentru ca nu gandesc precum ei. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Trebuie sa fie cineva care sa va arate ca nu ganditi bine, ca gresiti facand propaganda religioasa, ca si comunistii faceau acelasi lucru, cu niste ani in urma. Trebuie sa fie cineva care sa-i fereasca pe tineri de capcanele care li se intind. Tinerii trebuie sa fie avertizati, protejati, indemnati sa-si traiasca viata. Sigur ca decent! Dar nu fanatic.[/COLOR]