Subiect: Rudolf Steiner
View Single Post
Vechi 19.11.2008, 19:13:44
dorinastoica14
Guest

Implicit

Cand am descoperit credinta ortodoxa timp de 2 ani am citit zi si noapte cu o dorinta nestavilita de a cunoaste.Intai haotic si apoi rugandu-ma,Dumnezeu mi-a scos in cale pe cineva care mi-a ordonat lecturile.
Iata o povestioara.
Un batran savant care avea o biblioteca imensa,traindu-si ultimile zile ii spune ucenicului sau:
-Fiule vreau sa-mi aduci Catrea!
Ucenicul il privi mirat.Ce carte voia maestrul? Se uita la miile de carti din rafturile de pe pereti.
-Fiule ada-mi CARTEA!
Dar tanarul nu a inteles nici de data aceasta.Atinci savantul ii spuse sa-i aduca BIblia.(am povestit folosind cuvintele mele si nu-mi aduc aminte autorul)
Indiferent daca sunt carti de credinta sau nu,toate cartile au la baza invataturile din singura carte advarata SCRIPTURA.
Cititul este o indeletnicire minunata!Eu citesc si alte carti decat cele de invatatura ortodoxa,am citit si cartile lui Dan Brown si multe altele.
Pentru a putea sa combati o idee gresita trebuie s-o cunosti.
Asadar credeti dar cercetati sau altfel spus(nu am spus eu au spus sfintii)"cine vrea sa se mantuiasca,cu intrebarea sa calatoreasca si parafrazand-cu lectura sa se indeletniceasca.
Reply With Quote