View Single Post
Vechi 19.11.2008, 23:13:55
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Religia: Ortodox
Implicit

Este clar ca trebuie sa ne pregatim de acum prin tinerea posturilor,mai deasa spovedanie,mai deasa impartasire cu Dumnezeu,mai multa dorinta de rugaciune,prin trairea unei vieti cit mai simple,sa traim ca si cum n-am avea nimic,iar daca am avea ceva,precum in Zorba grecul la final...sau cum spunea costel,Domnul a dat,Domnul a luat,fie numele Domnului binecuvintat! Trebuie sa ne obisnuim sa petreacem cit mai mult timp cu copiii nostri si cit mai putin in fata televizorului,sa-i ducem cit mai des la Biserica,sa le vorbin de Dumnezeu,sint convins ca si ei pot minca de post,depinde si de virsta...sa nu uitam, copiii sfintului domnitor Brinconeanu au ales cu multa demnitate moartea.
Eu nu cred ca trebuie sa facem rezerve,va gasi Dumnezeu o modalitate pentru fiecare din noi sa trecem prin clipele acelea.Pe cei mai slabi,mai sovaitori si care ar putea ceda la implant( inclusiv copiii )...s-ar putea sa-i ia mai repede la Dinsul,pe ceilalti care vor sa-l marturiseasca pe Hristos Adevarul pina la capat,le va da mucenicie...
Oricum vom arata precum cersetorii,vagabonzii,ridiculizati de multi...fara case,masini,servicii,doar cu hainele de pe noi ...dar si cu Dumnezeu in suflet si in vesnicie.Ne-or arunca unii mai milosi ceva mincare,dar nu cred ca fripturi si prajituri...
M-am inclus si pe mine aici,sperind sa apuc timpurile acestea si sa fiu aproape de familia mea ( eu zic ca 20-30 de ani o mai ducem,ce e mai mult de atit cred ca va fi grozavie cu orori...reptilienii vor fi peste tot )