View Single Post
Vechi 20.11.2008, 09:00:02
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Iosua si poporul sau a pazit ziua a saptea, nu ziua intaia (duminica).

In plus, expresia de "sfanta duminica" este gresita. "Dumnezeu a binecuvantat si a sfintit ziua a saptea"(Facera 2:3). Despre nici o alta zi din saptamana nu se spune acest lucru. Nu veti gasi in Sfanta Scriptura nici un verset care sa arate ca Dumnezeu a schimbat ziua pe care a binecuvantat-o si a sfintit-o de la creatie, cand totul era foarte bun si pacatul nu intrase in lume.

Porunca a patra, scrisa pe piatra de insusi Dumnezeu, ne spune sa pazim ziua a saptea.

Tot vorbeati intr-o postare despre chivot si ce contine. Nu ati spus, dar banuiesc ca stiti, ca in chivot se aflau tablele legii, cu cele 10 porunci. Printre ele este si porunca a patra despre care multi crestini au uitat sau au desfiintat-o, cu de la sine putere. Poruncile pot fi citite in Exodul 20:2-17, asa cum le-a lasat Insusi Dumnezeu.
deci vad ca voi continuatzi sa hulitzi...

atunci iata:

din Apocalipsa sf Ioan Teologul:
"10. Am fost in duh in zi de duminica si am auzit, in urma mea, glas mare de trambita,"
deci toata Apocalipsa a fost Data in zi de Duminica, astfel ca propovaduirea ce se facea pe vreme lui Moisi sambata in zi de Sabat iata ca dupa inviere se tzine, se face in zi de Duminica, Noul Sabat iese din sambata shi se sarbatoreshte in sfanta Duminica pentru ca iata ca chiar in
sfanta Duminica era sf Ioan Teologul in Duhul, shi cine face propovaduirea Ioan? Nici vorba, iata ca este propovaduita Apocalipsa de catre Dumnezeu, de catre ingerul lui Dumnezeu, deci insushi Dumnezeu a scris-o de data aceasta nu in lespezi de piatra ale muntelui sfant ci
in sufletele sfintzilor, pentru a fi scrise mai departe in inimile oamenilor, in inimile poporului cel nou, ca sa traiasca ei in proorocie sfanta.
Deci de acolo este Duminica Sfanta shi este corect a spune in sfanta Duminica! fireshte, daca o tzii, daca cinsteshti shi respectzi randuiala, de sambata seara pana luni dimineatza cum spune shi ne invatza shi bland shi bine ne povatzuieshte CLD, poruncind in Duhul Sau Cel Bun care ma va povatzui la pamantul dreptatzii, la pacea cu Dumnezeu, aia de sus, Sabatul Domnului, Sfanta Duminica a binecuvantarii shi a pastrarii odihnei, caci este foarte greu sa nu lucrezi ceva pacate in ceasurile ei.

Deci este scris in scriptura, shi ivierea tot Duminica s-a facut shi de multe ori dupa inviere tot in prima zi a saptamanii se adunau ucenicii
deci de multe ori a propovaduit shi binecuvantat Dumnezeu in sfanta Duminica shi este scris in scriptura, deci iata ca sambata a fost inlocuita cu sfanta Duminica, fiindca shi pe vremea lui Moise sfanta adunare tzinea Sabatul ca lucrare de odihna data omului caci de la Dumnezeu era sfanta lucrare la care participau totzi shi astfel se arata foarte clar in sfanta scriptura ca Sabatul cel nou se tzine Duminica, pentru ca Dumnezeu a propovaduit Apocalipsa in sfanta Duminica, caci inainte de cruce Hristos plinea complet Legea Veche, shi pentru aceasta le facea toate in zi de sambata, deoarece era supus, sub Scriptura shi Proorocia Lui Dumnezeu, sub Lege, in Sinagoga shi Templul tatalui Sau, deci ma iarta pentru ca o sa constat judecand probabil ca singura concluzie ce se trage din argumentatzie este ca dumneata mintzi pentru farisei, shi ma intreb cu cat te platesc, ce sfintzenie shi dreptate mincinoasa itzi daruiesc
pentru ca sa ne mintzi ca nu este scris de cateva ori in sfanta scriptura. Este scris!

iar daca nu tzi-a aratat Iustin foarte clar cum s-a facut trecerea, la a tzine sfanta Duminica, crede-ma ca mai clar de atat nu se poate... deci eshti o cauza pierduta... shi te compatimesc, pentru ca merele cu care te-au otravit fariseii, vorbind in tine, nu te mai lasa sa vii la adevar, shi sa nu te mai ocupi cu furtul ortodocshilor pacalind ca cei pacalitzi au inceput sa tzina bine sambata n-apoi in loc de sfanta Dumincia... deci te rog nu mai umbla cu minciuna, cu prozelitismul, cu hotzia ca sa-i tragi pe creshtini pe apa sambetei, shi asta pentru ca in dulitatea deznadejdii mele am chiar am crezut la un moment dat ca dumneat chiar cautzi dreptatea shi adevarul... e de forma, pentru ca vad ca e ca sa insheli!

"10. Am fost in duh in zi de duminica si am auzit, in urma mea, glas mare de trambita,"

dar sa vezi, sa citeshti shi sa auzi ultima trambitza a Domnului, caci a trambitzat shi EA, shi dupa ea, sarmana shi fericita, nu mai urmeaza decat Trambitzarea Voievodala... intru inviere spre fericire ori spre judecata... fericitzi sunt cei ce-i aud ultima chemare... shi vor birui...

Iustin taticule, multzumesc pentru postari, mi-au fost ca o mamaliga cu miere pe suflet.