Subiect: Rudolf Steiner
View Single Post
Vechi 20.11.2008, 10:03:51
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de geo.nektarios Vezi mesajul
Prin parerea de SINE, ca "io gandesc bine si imi sustin parerea"! Nicio alta dovada de MANDRIE mai mare nu exista in astfel de afirmatie! Nu-ti interzice nimeni nimic, PRIMUL LUCRU PE CARE TREBUIE SA IL FACA UN CRESTIN ORTODOX ESTE SA ISI CUNOASCA CREDINTA DE LA CEL MAI MIC LUCRU PANA LA CEL MAI SOFISTICAT SI GREU DE INTELES!!!
De acord ca trebuie sa ne cunoastem mai intai credinta proprie, corect.

Dar ai tu ceva cu parerea de sine si cu mandria... :) Cum mai zicea si alcineva, nu donati sange, pentru ca s-ar putea sa cadeti in pacatul mandriei! Greseala!!! Asa si tu, nu cititi, ca va pandeste dracul mandriei... Nu, nu vad o gandire corecta aici; cand o sa vina gandul cel obraznic, atunci ne vom lupta cu el. Dar nu vad cum as putea eu sa ma laud ca am citit cateva biblioteci, ca stiu aia si ailalta, din moment ce mai nimic nu stiu de fapt!

Chiar daca "m-as limita" numai la teologia ortodoxa si as ajunge sa inteleg "CEL MAI SOFISTICAT SI GREU DE INTELES" lucru, atunci crezi ca n-o sa ma ispiteasca satana ca sunt mare smecher teolog? Ba da! Si asta inseamna sa nu parcurg literatura crestin-ortodoxa? Bineinteles ca nu.

E o mare arta sa stii a trai crestineste... Si cel mai greu e ca nu prea avem indrumatori in biserici care sa ne povatuiasca mereu si constant, in afara de cartile lasate mostenire de Sfintii Traditiei...

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote