Citat:
În prealabil postat de Iustin32
Din moment ce cunoasteti ce se va intampla in anii urmatori, plus faptul ca va veni dupa cipuire o seceta si o foamente cum n-a mai fost nici in timpul lui Ilie, cum aveti de gand sa va pregatiti? Este oare demn de urmat exemplul lui Iosif care talcuind visul faraonului cu cele 7 vaci grase si 7 slabe, a adunat prisosul celor 7 ani imbelsugati pentru a avea ce sa manance in cei 7 ani de seceta si foamete? Poate ca noi, cu ajutorul lui Dumnezeu vom rezista un timp cu verdeturi si radacini(daca le vom gasi si pe-alea), dar ce vom face cu copii nostri?
|
eu shti ce am de gand? sa-mi pun ghivece cu flori, cu ceapa, cu usturoi, cu ciuperci, prin bloc, pe balcon, chiar vie ash sadi sau lami shi smochini shi portocali, dar spunea un sfant, unuia care se temea foarte de vremurile alea, i-a spus ca nu trebuie sa-shi adune ca va primi cele necesare de la vecinul sau.... iar Domnul nu-i va lasa pe credincioshi Sai... "au doara" nu este El Facatorul Cerului shi al Pamantului, shi al tuturor celor vazute shi nevazute... dar nu te ashtepta sa faca minuni pentru tine, ca s-ar putea chiar sa faca shi te vei sminti... "intru Mine", ca ala rau mereu face minuni shi semne, ca sa-i urmez sfatul lui ala plin de orgie distractiva, asha dupa chipul lui sherpilian sau reptilozaur, ori ingeresc ca se da shi sfant, regele ala al fariseilor shi saducheilor... bine starnit de dansatoarele sfidatoare.