View Single Post
Vechi 20.11.2008, 12:55:25
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Silvia, nu e treaba mea sa intervin, dar sincer, te rog ceva... maine cand te vei trezi, deschide cu calm si detasare acest forum si citeste postarile tale din ultima vreme.... cu detasare!!!!!... sa vedem cum ti se vor parea .... pana nu demult citeam postarile tale cu multa placere si interes.... dar acum chiar nu stiu ce tulburare s-a produs in sufletul tau... mesajele tale din ultimul timp sunt o adevarata oglinda a starii interioare.. iarta-ma... sper sa o recitesc curand pe adevarata Silvia!
[COLOR=green]Daca e ceva in neregula, de ce nu mi se spune? De ce se umbla cu asemenea lucruri? Cui foloseste? Cui face bine? [/COLOR]
[COLOR=green]Daca eu am o stare mai rea zilele acestea, asta nu inseamna ca doi, cinci sau sapte forumisti sa mearga cu jalba-n protap si cu minciunile in jalba sa reclame la administrator.[/COLOR]
[COLOR=green]E jenant si dezonorant! [/COLOR]
[COLOR=green]Nici elevii mei la scoala nu coboara la asa un nivel. Ar fi scuzabil pentru ca sunt niste copii. [/COLOR]