Citat:
În prealabil postat de silverstar
[COLOR=green]Daca e ceva in neregula, de ce nu mi se spune? De ce se umbla cu asemenea lucruri? Cui foloseste? Cui face bine? [/COLOR]
[COLOR=green]Daca eu am o stare mai rea zilele acestea, asta nu inseamna ca doi, cinci sau sapte forumisti sa mearga cu jalba-n protap si cu minciunile in jalba sa reclame la administrator.[/COLOR]
[COLOR=green]E jenant si dezonorant! [/COLOR]
[COLOR=green]Nici elevii mei la scoala nu coboara la asa un nivel. Ar fi scuzabil pentru ca sunt niste copii. [/COLOR]
|
Draga silverstar sa sti ca daca eu as fi fost administratorul acestui site nu te-as fi banat dar te-as fi rugat sa numai vorbesti despre teme religioase pentru ca tu nu numai ca nu crezi in Dumnezeu dar poate ca fara sa iti dai seama tu defapt denaturezi invataturile credintei ortodoxe si facand asa ii poti sminti si pe cei slabi,care pot invata ceva folositor pentru sufletul lor de pe acest forum.Adica ce vreau sa zic este ca ai putea sa te abtii sa dai comentarii pe tema de credinta,pentru ca nu esti inca pregatita sa vorbesti despre asa ceva.Acum sa nu crezi ca incerc sa te cenzurez dar este ca si cum ar fi sa vin eu in locul tau la catedra si sa incerc sa le vorbesc elevilor despre nu stiu ce materie care eu de fapt habar nu am.Ce folos?Ba din contra sa-i mai invat si eronat,ce folos?Le fac un mare rau.A vorbi nu insemna a debita cuvinte doar de dragul de a zice ceva.Gandeste-te ca un cuvant zis cu ura la momentul nepotrivit unei persoane ii poate produce mult rau,la fel si o afirmatie sau o conceptie gresita,pe care care el o poate lua drept adevarata si asa greu va mai scapa de ea.Cei mai intelepti si valorosi oameni sunt cei care vorbesc putin cu putere si folos,nu mult si in zadar doar de dragul de a nu tace.Sfintii Parinti ne indeamna sa vorbim cat mai putin si ziditor adica spre folosul duhovnicesc al celui care asculta.Imagineaza-ti ca esti singura in acest univers ca oamenii de pe acest forum nici nu exista si ca nu are cine sa te mai deranjeze,crezi ca ai putea trai singura?Ei bine nu esti singura,Hristos te asteapta sa te intorci la El,daca ti se pare ca cei din jur nu te iubesc sa sti ca El te iubeste fie ca tu crezi in El sau nu.Domnul sa te lumineze intru cuvantul Sau cel plin de viata si adevar,Doamne ajuta!