Citat:
În prealabil postat de iosif
Citat:
În prealabil postat de mioara
Tot nu pricep ce e pe forumul asta: tuna si va aduna?! Pe alte forumuri nu s-ar intampla lucrul acesta, caci imediat administratorii le-ar sterge conturile. Dar aici poate sa calce oricine credinta ortodoxa si numele lui Iisus Hristos, a Maicii Sale si a Sfintilor, in picioare, caci nu va pati nimic si va zburda vesel pe pajistea intinsa a forumului, prin toate topicurile, dandu-si cu parerea.
La urma urmei cred ca este "cel mai tare" forum ortodox, caci prea putin gasesti cu cine sa vorbesti despre credinta ta,avand voie sa postezi ce te taie mintea. Ce daca exista reguli de utilizare a forumului; cine le baga in seama? Aici trebuie sa ai un vocabular colorat si sa stii cat mai putine lucruri despre ortodoxie( si alea daca se poate eronate), si atunci sa te tii, frate, cum creste audienta.
Cred ca ni s-a dus vestea de cat de "ortodocsi" suntem!
Imi pare rau daca am suparat pe cineva, dar acesta este adevarul care doare!
Doamne ajuta!
|
Mioara, credinta nu inseamna numai o stare de pace si bucurie...inseamna si o permanenta cautare si momente de indoiala, si de bruiala si de revolta.... De ce te miri asa de mult? Eu m-as bucura mai mult in locul tau pentru ca intri in contact cu oamenii care au nevoie de mai mult asa cum si tu ai avut nevoie de mai mutla credinta...
Imi place la multi dintre cei care nu sunt de acord cu credinta ca sunt sinceri in ceea ce spun....ramane de vazut daca sunt sinceri si dupa ce gasesc anumite impulsuri, anumite raspunsuri si daca intr-adevar ceea ce gasesc aici ii pune pe ganduri si ii determina sa isi ghideze mai bine cautarea. E o provocare si pentru ei.
Iar tu, precum stii, esti datoare sa ii ajuti pe cei ce au deschidere, dar fara sa ii cunosti nu ii vei putea ajuta. Lasa-i sa se exprime, totusi n-au spus lucruri urate depsre sfinti. Au spus doar ca nu cred, uneori intr-o forma un pic mai personala...
Vestea cat suntem de „ortodocsi” e dusa de mult si nu datorita acestui site, ci datorita modului in care ne traim credinta la nivel general.
Toate cele bune, nu e chiar asa de grav cum ti se pare!
|
Sa crezi tu ca nu e asa de grav. Ia citeste matale la "pelerinaje" si la "Sf. Ignatie Brancianinov" ce a putut posta!Si inca nu s-a oprit; pana dimineata are tot timpul.
Poti sa imi spui si mie ce ai rezolvat cu blandetea in dialogul cu veretreng? Da, sunt de acord sa il ajut pe cel care il cauta cu adevarat pe Hristos, dar nu sunt de acord cu cei care terfelesc numele lui Iisus ,a Maicii Domnului, si a Sfintilor.
Apropo, maine il sarbatorim pe Sfantul Nicolae. Ce i-a facut el lui Arie cand a inceput cu ereziile lui? I-a tras doua palme:nu una, doua, si alea in plin Sinod! Iar dupa cand era inchis, cine a venit la el? Iisus Hristos care i-a dat Evanghelia si Maica Domnului care i-a dat omoforul. Iar cei blanzi cu ereziile lui Arie au trebuit sa recunoasca ca au gresit. Poate esti mai sfant si mai priceput decat Sfantul Nicolae si rezolvi tu cu duhul blandetii ceea ce nu au reusit sa rezolve sfintii. Sunt foarte curioasa ce raspuns vei primi de la dansan, daca iti va raspunde...