View Single Post
Vechi 21.11.2008, 07:53:13
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de irina1f Vezi mesajul
9 dimineata ? Ce mai trebuie ca sa fie bine ingerului meu pazitor ? in ultimul timp m-am departat de Dumnezeu ( am tot felul de griji si probleme si nu ma mai gandesc la El ) si simt ca si ingerul meu ori e departe plecat sau e slab. ce sa fac ca sa imi ajut ingerul ? daca il ajut pe el, ii dau putere si ma ajuta si el pe mine sa ma vindec din punct de vedere spiritual. nu vreau sa radeti de mine si sa credeti ca am minte de copil si ca pun intrebari puerile, dar ma gandesc ca eu am multe pacate si poate ca intai ar trebui sa il ajut pe ingerul meu sa se intareasca, sa aiba putere si apoi sa ma ajute cu puterea si rugaciunile lui. ps: eu cred in ingeri
De pacate nu ducem lipsa , asa ca nu esti singura in lupta, iar de ras de ce ar fi . Citeste in fiece zi din Acatistul Sfantului Inger Pazitor. Este un Acatist de mare folos si foarte frumos, un adevarat balsam pentru suflet."O , lumina preaslavita si intelegatoare, Ingere a lui Dumnezeu, primeste aceasta cantare de multumire si de cerere, iar cand va fi sa ma scol din pamant ca sa stau la Judecata, arata-ti milostivirea asupra mea, a pacatosului, sa stai langa mine, plin de liniste si de bucurie, luand de la mine frica cu nadejdia mantuirii, ca sa ma invrednicesc sa cant impreuna cu tine in lacasurile Raiului, in vecii vecilor, Imparatului Slavei, Celui mai inainte de veci : Aliluia ! +".