View Single Post
Vechi 21.11.2008, 10:48:18
ovidiu-s's Avatar
ovidiu-s ovidiu-s is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Religia: Ortodox
Implicit

[COLOR=blue]
Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
[SIZE=3]Deci unde sa merg? Cu cine sa vorbesc? Ziceai de forum: parerea mea sincera este ca-mi cam pierd vremea pe aici. L-am descoperit intamplator pe Google, cautand o explicatie serioasa la sensul jertfei lui Iisus si la alte cateva probleme care ma framanta. Nu prea am avut raspunsurile pe care le asteptam... In schimb am gasit sute de opinii ale celor care-si fac veacul pe aici, opinii pe care nu poti sa le iei de bune pentru ca nu stii de unde vin. Nu stii cine e preot, cine e calugar, cine are competenta sa dea un raspuns bun si adevarat. M-am gandit de multe ori sa nu mai intru (am observat si o dependenta de forum si am creat un topic pe tema asta, dar a fost sters), de mesajele care apar, probabil din foamea asta spirituala pe care n-am unde s-o astampar)... Nu stiu, dar am impresia ca mai mult ma pagubesc decat ma folosesc daca-mi petrec timpul cautand si citind noutatile care tot apar... [/SIZE]
[/COLOR]
Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
[SIZE=3][COLOR=blue]In sfarsit, ideea cu "nu studiati Scriptura ca va veni diavolul mandriei si al slavei desarte peste voi pentru stiinta voastra" nu este deloc sanatoasa. I-am mai zis-o recent si lui Geo. Dar na, face cine ce-o vrea. Cum vine asta, ca putem cadea in erezie daca citim Scripturile - nu inteleg. "Credeti si nu cercetati" era un slogan (care nu exista scris in Biblie) pentru alte vremuri, nu pentru noi. Pentru mine e valabil "cautati si veti afla". Ai grija, ca rade Vasinec & Co. daca mai scrii asa ceva. :) [/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=black]La mine te referi [/COLOR][COLOR=black]Ionut? Când spui: „Ziceai pe forum.....[/COLOR][/SIZE]

[COLOR=black][SIZE=3]Mie îmi atribui fraza: "nu studiati Scriptura ca va veni diavolul mandriei si al slavei desarte peste voi pentru stiinta voastra"?[/SIZE][/COLOR]

[COLOR=black]Eu nu am spus niciodată ce imi atribui tu mai sus! Iar topicul acesta este pentru intrebari adresate sectantilor. Ti-am raspuns o data de doua ori, dar daca vrei explicatii dogmatice poti sa le studiezi pe site-ul crestinortodox sau in operele sfintilor parinti. [/COLOR]