Citat:
În prealabil postat de carmenutza05
Pe langa visele mentionate anterior, de aproximativ 4-5 luni au mai aparut si altele. De data aceasta cu un altfel de context. Imi visez destul de frecvent bunica ce a murit in iunie. I primul vis eram impreuna cu familia in localitatea bunicilor. La un moment dat bunica ma tinea de mana si urma sa mergem undeva. Am ezitat. M-a chemat, am refuzat din nou. A plecat singura. Nu voiam sa merg cu ea pentru ca eram sigura ca nu e bine. In celelalte vise imi apare vie sau nu. Dar aproape mereu sunt constienta ca nu mai traieste. O visam cu o frecventa atat de mare incat parca nici macar nu a murit. Si asta nu-mi face bine. Chiar deloc, mai ales ca bunicii eu fost cei care m-au crescut pana la 7 ani. Ii visam pe amandoi inca inainte sa moara bunica. Visam chiar si nefericitul eveniment. Imi este dor de ea, nici acum nu m-am resemnat, dar parca o visez prea des.
|
Exista vise "prevestitoare"? De genul: visezi multa apa si nu peste mult timp gospodaria unei rude este inundata, visezi persoane si in ziua urmatoare sau in scurt timp primesti vesti de la respectivele persoane desi nu le-ai vazut de multa vreme?