View Single Post
Vechi 22.11.2008, 13:14:21
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zapopaul Vezi mesajul
Pentru ca unora dintre noi le pasa de adevar, si unii dintre noi nu suntem dispusi sa acceptam "argumentele" din autoritate ale "sfintilor parinti". Sunt aceia dintre noi care ne-au scos din pestera, au descoperit focul, si au facut posibile minuni tehnice cum ar fi world wide web-ul si calculatorul de pe care scrii tu acest post.
Pentru ca unii dintre noi nu credem ce e scris in Biblie doar pentru ca e scris in Biblie, si pentru ca vedem nenumarate contradictii in aceasta carte ceea ce face imposibil ca ea sa fie adevarata.
Pentru ca vrem sa vedem noi exact cum functioneaza universul si care sunt legile fundamentale care stau la baza sa.
Ma bucur mult ca intuitia nu ma inseala niciodata. Cum am vazut id-ul tau cel nou pe aici, mi-am dat seama de obtiunea (obtiunile) tale. Nu ai spus nimic nou sub soare. Am mai auzit de nenumarate ori astfel de postari in cei trei ani aproape de cand sunt pe aici. Bun deci, ce vrei pana la urma ?