,,Vizitiu Adam, 67 ani
Piatra Neamt
Rog pe PS Vicentiu Ploiesteanu. sa predea fiecarui membru al Sfantului Sinod un exemplar din aceasta scrisoare pentru ca in timp de cateva luni fiecare membru sa-si formeze un punct de vedere.
De asemenea va rog in urmatoarele 2-3 saptamani sa ma informati ce curs a parcurs si va parcurge in continuare aceasta scrisoare si daca pentru optima solutionare a problemelor semnalate e oportuna publicarea in presa a acestei scrisori.''
Dar cine te crezi,de cei unui arhireu sa-ti faca munca de distribuire a tampeniilor pe care le debitezi!daca vrei publicitate ia-ti picioarele la spinare si intinde-o pe la fiecare membru al Sin.BOR si depuneti cele scrise!
Cred ca nu esti cu gandirea limpede!vrei nu stiu ce in 2-3saptamani>Mai omule ai depus o postare pe un forum!Nu este numeni obligat sa-ti rezolve tampeniile!Aici nu este cacelaria Sf Sinod ca sa depui o cere si sa primesti un numar de inregistrare si sa ai pretentia la raspuns!
Oportun este sa se pazeasca crestinii de tine,ca nu le este spre mantuire prezenta ta!
Daca as fi Admin te-a iforma ca ai fost banat,sau trimis la cosul de gunoi!
sansa ta este ca nu sunt eu Admin!!!!