View Single Post
Vechi 22.11.2008, 16:15:51
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Unii zic ca prin evolutie s-a creat oamenii si nu prin Dumnezeu pentru ca e absurd ca Dumnezeu in 7 zile sa faca lumea ,asa poc ,si gata lumea.Dumnezeu poate a facut lumea prin evolutie,in Biblie zice ca a facut lumea dar nu zice cum ,si multi dintre cred ca a facut-o pur si simplu.NU ,au existat fenomene,calcule,evolutie ca sa faca Dumnezeu lumea.Eu cel putin asa cred.Si omul,nu s-a format asa ,,pang'' si gata a aparut omul si prin fenomene fizice ,chimice etc.
Daca luam ca nu exista Dumnezeu si toate s-au format prin evolutie,fenomene chimice ,explozii (Big Bang) si alte lucruri ,tot nu au inteles,fiindca daca e sa o iei logic de la om si planeta de acum si sa ajungi la gaze si bacterii te intrebi bacteria ,gazul,explozia,atomul,de unde vine?Nimic nu apare deodata ,nici gazele ,daca la inceput erau numai gaze,aer etc,te intrebi de unde erau acele gaze? Au aparut asa pur si simplu? Si exemplele pot continua.Este simplu sa dovedesti ca Dumnezeu exista daca vreti dovada.Pe mine mai mult ma intereseaza mesajele si faptele lui Dumnezeu nu cum a facut planeta.
Reply With Quote