View Single Post
Vechi 22.11.2008, 19:13:04
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alecsa Vezi mesajul
Ma numesc Alecsandra, si am o mare nelamurire.Sunt impreuna de 4 ani cu un baiat si ne iubim tare mult si am vrea sa ne casatorim in curand, dar am auzit ca daca am botezat inainte nu ne mai putem casatorii si religios. Anul trecut noi am botezat un baietel in Oltenia desi nu eram casatoriti si nici logoditi religios.Parintele de la Biserica respectiva a spus ca nu mai trebuie sa fii casatorit ca sa botezi.Nu am semnat nimic la biserica cand am botezat.
Deci intrebarea mea este: NE putem casatorii religios daca am botezat impreuna un baietel?
Problema ta Alexandra nu este pe atat de complicata cum pare, dar vezi tu, aici pe forum nu se pot "rezolva"sau da raspunsuri intru totul bune, pentru ca noi insine sa nu cadem in pacat. Cel mai bine si cu adevarat, Duhovnicul , le poate da raspuns si rezolvare. In mare la tot ce ai intrebat, va fi cu siguranta o Spovedanie amanuntita, detaliata, urmata de o perioada unde iti vei face canonul dat, urmata de o noua Spovedanie, dupa care Duhovnicul va lua hotararea definitiva.