Citat:
În prealabil postat de eduardd
Constantine, hai cu Domnul si Maicuta Domnului sa invatam sa iubim cu adevarat. Sa invatam impreuna pentru ca nici eu nu am invatat iubirea. Am citit cuvintele tale, ti-am simtit amaraciunea..insa fratele meu parintele Ioanichie toata viata sa trait in smerenie. A scris mereu despre altii..viata lui tracnd sub tacere... Multi l-au cunoscut DOAR ca pe cel ce a scris cuvinte minunate despre marii duhovici ai Sihastirei..nestiind ca si el este unul dintre ei.. Imi amintesc cu bucuurie inmoramantarea...cate smerenie..a fost ultima lectie de smerenie pe care ne-a dat-o Arh. Ioanichie Balan.. de aceea indraznesc sa spun frate constantin..daca nu s-a scris..poate ca asa a randuit iubitul nostru parinte de sus de acolo din ceruri.. INIMA constantine, inima...sa fie aici nu doar cuvantul..
bucurii..
|
"Inima, inima. . . sa fie aici nu doar cuvantul . . . ". Pe atat de simplu spus, dar pe atat de adevarat Jenica! Multumim din suflet, fiecare postare de a ta, linisteste, tamaduieste forumul, de lipsa inimii , a iubirii, in cuvintele rostite.