View Single Post
Vechi 24.11.2008, 07:55:59
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Nu toti musulmanii sunt in acest fel.Am vazut multi crestini-ortodocsi care respecta mai putin femeia decat orice musulman,asta mai ales in Romania.
Faptul ca si intre ei exista extreme,fiecare padure cu uscaturile sale,nu mi se pare corect sa le iei drept etalon si sa emiti astfel de teorii.
Cu ce drept poate cineva sa judece pe altcineva,doar prin prisma faptului ca apartine unei alte etnii sau religii?
Acum cativa ani,am cunoscut un cuplu de musulmani,tineri,fata fiind colega de facultate cu mine:niste oameni de exceptie-foarte deschisi,primitori,cinstiti si foarte credinciosi(da,credeau in Allah,dar am vazut atata cumpatare,respect si dragoste visavi de aceasta religie a lor,ca am ramas marcata si in sens pozitiv).
La cum l-am vazut pe sotul prietenei mele,sunt convinsa ca si daca s-ar fi casatorit cu cineva apartinand altei religii,s-ar fi purtat exact la fellin de iubire si respect fata de sotie.
Chiar ma gandeam ca la romani rar am vazut asa ceva.
Mi-au explicat cu toata rabdarea din lume,ca,intr-adevar,in alte tari musulmane se mai practica sa aiba barbatul mai multe sotii,dar sunt cazuri rare si,chiar si la ei,astea sunt mentalitati considerate invechite.Tineretul,mai ales,nu mai accepta asa ceva.