24.11.2008, 10:20:16
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Religia: Ortodox
|
|
[COLOR=black] [SIZE=3]
Citat:
În prealabil postat de vasinec
Domnule Ovidiu, in pagina anterioara v-am raspuns la multe dintre insinuarile si jignirile pe care le-ati adus. Va place sa le repetati, in postari lungi, pentru a umple paginile. Rog pe cititorii forumului sa citeasca raspunsurile pe care vi le-am dat in postarile anterioare.
|
[/SIZE][/COLOR]
Citat:
În prealabil postat de vasinec
[SIZE=3][COLOR=black]Avand in vedere modul dvs. josnic in care purtati o discutie, nu va mai raspund decat la postarile care cuprind cate o singura intrebare. Puteti continua cu jignirile si intrebarile insinuante, dar numai cate una. Acesta este un forum nu un jurnal (ziar) in care eu sa dau replici la articole. [/COLOR][/SIZE]
|
[SIZE=3] [COLOR=black]Nu am scris articole domnule vasinec. Cred ca am ridicat mai sus, cu argumente din scriptura, o intrebare cat se poate de pertinent[/COLOR][COLOR=black]ă[/COLOR][COLOR=black]. Nu îmi trebuie decât un răspuns simplu: Dati-mi citatul din Biblie in care se spune clar ca anumite cerințe din Vechiul Testament au fost înlocuite, iar altele, cum e ținerea sambetei, interdictia de a consuma carne de porc si practica zeciuielii rămân valabile? De ce? Numai pentru ca cerintele astea i-au placut Ellenei White, cea care v-a fondat secta? [/COLOR][/SIZE]