Draga Mioara,
E adevarat ce spui si inteleg ca nu ne pica bine. Insa intreaba-te daca pentru cei care nu inteleg valorile crestine, este vreo diferenta intre sfinti si pacatosi? Si oare in acelasi timp, tu ca si credincioasa nu ai auzit de sfatul Sf. Ap Pavel, Galateni 6,1. Sau nesocotesti Scriptura. In primul rand esti datoare cu duhul blandetii si dupa aceia cu palme. Nu cred ca parerea lui Dansan ar declansa aceleasi probleme declansate de parerea lui Arie si nici nu cred ca noi suntem Sfinti ca sa dam palme. Ca Hristos ti-a spus sa inveti de la El, ca e bland si smerit cu inima, nu cel ce da palme. Si El Insusi S-a lasat batjocorit si omorat de toti, de pacatele tuturor, inclusiv ale tale. Ceea ce se pare ca uiti cu desavarsire!
Si foloseste si tu un vocabular fara cuvinte de genul ”matale”, etc. pentru ca nu sunt reprezentative pentru tine...cel putin asa ma gandesc eu.
Ti=am inteles ideea, stiu ca oamenii ar trebui sa aiba bunul simt si chiar daca nu cred, macar sa nu defaime ceea ce pentru altii are atata valoare, dar trebuie sa le atragi atentia precum te invata Scriptura. Unii nu au bunul simt si respectul pentru ca nu a avut cine sa i le cultive, incearca sa ii faci sa inteleaga, aceasta iti este datoria cu blandete si smerenie!!!
|