Draga Maria,
Te schimbi precum vantul. Mai adineauri spuneai ca e bine ce spun, acum te-ai razgandit ca nu e bine si ca am si sleata de nebuni.
Daca recitesti mesajul tau poate vei avea aceeasi senzatie neplacuta, din nefericire exprimata pe un forum unde nu ii este locul. Nu de alta, dar nu toti trebuie sa fim partasi la senzatiile tale cauzate de o privire ingusta asupra credintei tale proprii.
Si daca Hristos ar fi avut aceeasi senzatie ca tine, nu ne-am mai fi mantuit in veci, pentru ca intr-adevar pacatul te face sa vomiti daca ai putea sa il simti, sa il mirosi. Si El a purtat toate pacatele omenirii!
Ceea ce ai facut tu in postarea aceasta te contrazice pe tine insati, n-ai niciun drept sa judeci si mai ales sa numesti pe fratii tai nebuni. Uiti cuvantul lui Hristos, ” Eu insa va spun voua: Ca oricine se manie pe fratele sau vrednic va fi de osanda; si cine va zice fratelui sau: netrebnicule, vrednic va fi de judecata sinedriului; iar cine va zice: nebunule, vrednic va fi de gheena focului.” Matei 5,22.
Tu ce credinta propovaduiesti?
Te rog incearca sa intelegi ca intreci limita ,imi vine sa vomit .
Doamne ajuta !
Poate daca recitesti modul in care ai incheiat mesajul, vei vedea ca este o asociere atat de trista si nefericita cu numele lui Dumnezeu.
Datori suntem mai intai cu blandetea, datori suntem mai intai sa raspundem cu dragoste, iar mai apoi, cand nu este nimic de facut, scuturi praful de pe sanda, precum zice Mantuitorul. Dar voi prea va grabiti sa scuturati praful de pe sandale, vreti sa ajutati pe oameni, fara sa faceti eforturi de rabdare si intelegere.
Mai bine ai mai reflecta un pic...si poate iti iei o pauza de meditatie si reflectezi asupra cuvintelor tale.
Dumnezeu sa ne dea tuturor pace si bucurie pentru rugaciunile Sfantului Nicolae!
|