Citat:
În prealabil postat de carmenutza05
Azi-noapte mi s-a intamplat acelasi lucru: mi-am visat din nou bunica. Momentul inmormantarii, insa intr-o alta forma. Am discutat, aveam o legatura destul de stransa cu ea desi fizic, nu arata ca om. Din nou aceleasi stari de transa. Am reusit sa ma trezesc, m-am rugat; insa, pentru prima data am fost din nou atrasa in somn ca si cand ruga ar fi fost inutila. Si, s-a intamplat un al doilea lucru neasteptat mie: brusc am capatat o oarecare imunitate la tot ceea ce-mi era frica pana in momentul respectiv. Nu am mai simtit presiunea aceea psihica pe care o aveam de fiecare data cand urma sa adorm (precizez ca aman cat mai mult ora de culcare tocmai de frica viselor). Mi se pare putin inexplicabila trecerea de la starea de frica/teama pe care am avut-o pana azi-noapte si ceea ce simt acum. Si cred ca incep sa obtin ceea ce am cautat mereu: linistea sufleteasca.
|
Cu siguranta cred ca ai primit indemnul de a merge la un duhovnic. Sfatul duhovnicului sustinut de post si rugaciune iti va aduce pacea sufleteasca de care ai nevoie. Doamne ajuta.