Citat:
În prealabil postat de cristi88
@ tiger
ia cauta singur si ai sa afli cum s-au format ...
sa iti dau eu niste indicii...
atomi is formati din 12 particule mai mici quarci, electroni etc(alea mai mici nu se stie cum s-au format dar nici nu e corect sa ne dam cu presupusu' )
atomi dieritelor elemente se pot forma prin -ntrun proces de fuziune ( doi atomi de hidrogen fuzioneaza = un atom de heliu )
pe baza acestui proces o sa fie construita o atomo centrala Iter in franta parca http://www.iter.org/
celulele sunt formate din atomi si functioneaza pe baza proprioetatiilor atomilor
forta care animeaza procesele intr-o celula sunt cauzate de proprietatea atoimilor de a vibra si misca (energie interna miscare borwniana) lucru care cauzeaza miliarde de interactiuni, ciocniri in perioade infime de timp, in urma carora supravietuiesc numai structurile stabile
tema pentru acasa ,
pt tine sau oriicine de pe forum,
cum este fabricata in celula o proteina , sau cum se divide adn-ul,
|
Eu am pus la general intrebarea ca moleculele cine le-a format? Pai da,moleculele sunt formate din quarci ,quarcii din nu stiu ce ,tu nu intelegi ca nu exista inteles?Moleculele s-au format din ceva,ceva-ul din ceva si tot asa pana se ajunge la ceva minuscul,dar acel ceva minuscul a aparut el singur? Nimic nu apare singur .