Subiect: Curiozitate...
View Single Post
Vechi 25.11.2008, 08:58:26
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

PS:Un scurt offtopic:
Imi povestea o prietena de-a mea,ca mai hraneste o catelusa maidanez care s-a aciuiat pe la poarta ei.
Venind de la servici,pe cand se dadea jos din masina,s-a intors si a vazut o scena care a impresionat-o:catelusei pe care ea o mai ingrijea tocmai i se pusese mancare de catre mama prietenei si o lasa pe o alta catelusa piele si os,care cu siguranta avea pui dupa cum ii atarnau mamelele,sa ii manance mancarea.Aceea manca hamesita si speriata,atenta la orice zgomot care ar fi putut-o goni,iar astalalata statea langa ea si o lasa sa manance,prinvind-o ingaduitor,fara nici o urma de agresivitate.
Cainii,sunt animale destul de teritorialiste,cu atat mai mult cei care au crescut pe strada.Nu accepta usor un intrus nici macar in zona,daramite sa il lase sa se apropie de hrana.
Mila,toleranta,faptul de a imparti cu celalalt,ati spune,e doar ceva specific omului.
Cu toate acestea,intamplari de acest gen au loc frecvent in lumea acestor fiinte "doar din lut".
Mentionez ca e doar un mic exemplu,care mi-a venit pe moment in minte,fiind mai recent.As putea povesti n astfel de istorisiri,cu mult mai impresionante,doar ca nu aici este locul,asta o inteleg bine.
Ce vreau sa subliniez este ca daca aceste fiinte nu au suflet,dupa cum spuneti,atunci cum de sunt capabile de astfel de actiuni?
Ce este sufletul,pana la urma?
Reply With Quote