Citat:
În prealabil postat de yawn_life
Nici mie nu mi-au spus clar ce se intampla ca necredinciosii dupa moarte (in opinia crestina).
|
Daca imi permiti yawn_life am sa incerc sa iti raspun eu la intrebarea la care nu ai primit raspuns desi cred ca este cunoscut de tine.
In lume sunt lucruri care prin deasa folosire au devenit banale, au trecut din constient in subconstient. De exemplu aerul, apa etc Aerul il respiri in fiecare zi asa ca nu mai poti vedea cat de important e. Doar daca s-ar intampla sa fii undeva inchis fara aer atunci ii vezi valoarea.
Acum dragostea Lui Dumnezeu tine toate lucrurile in picioare si e banal sa tot auzi asta in fiecare zi. Dar daca o singura zi acesta dragoste sar opri ai vedea consecintele.
Acum sa revin la unde se duc necredinciosii: In Iad sau locul de chin vesnic, da stiu banal si clasic iadul (care probabil nu exista iti zici) dar cum spuneam vine o zi cand lucrurile evidente in lumea Lui Dumnezeu se vor arata si atunci necredinciosii vor fi judecati si gasiti vinovati.
Pacatele fac parte din lumea Lui Dumnezeu si sunt realitati in acea lume.
Daca faci un pacat (nu conteaza ce spune lumea sau oamenii despre el) acel pacat e o realitate in lumea Lui Dumnezeu si el nu dispare ramane acolo vesnic. Verdictul pentru pacat e Iadul, singurul mod de a scapa e ca Dumnezeu Sa-l acopere sa nu-l ia in seama, si acesta prin sangele Lui (Jertfa de la Golgota). Tine doar de vointa Lui Sa dea iertarea, iar necredinta nu e altceva decat neacceptarea acestei iertari pentru tine (negarea ei) de aceea verdictul Lui Dumnezeu e drept.
E destul de logic raspunsul meu pentru tine? (am evitat termenii teologici pentru ca raspunsul sa fie cat mai logic si de inteles)
Cu respect BF