View Single Post
Vechi 25.11.2008, 16:58:22
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s Vezi mesajul

Vă rog să ne exlicați atunci voi adventiștii, dacă spuneți că țineți legea veche,
Domnule Ovidiu, noi nu tinem legea veche. Tinem ce a tinut si Domnul Iisus Hristos si apostolii sai. In orice lucru pe care-l facem sau il credem, putem da ca exemplu pe Mantuitorul si ucenicii Sai.

Care adventist a spus ca tine legea veche? Este o acuzatie scornita de dvs.(impreuna cu multe altele), si pe care o tot repetati cu josnicie, desi ati primit raspuns in paginile anterioare.

Ati postat, in mod repetat, niste versete pe care, eu sunt convins, ca le-ati scos din context si le-ati inteles gresit. Si v-am raspuns la ele, de mai multe ori.

Nu vreti sa va schimbati deloc stilul "plin de eleganta". Ati postat, din nou, articole pline de minciuni si insinuari. V-am rugat, daca tot nu va puteti abtine sa spuneti minciuni si vorbe jignitoare, macar le spuneti pe rand. Ca sa pot raspunde. Dvs. le repetati si le spuneti la gramada.

Consider ca nu mai are rost sa continui discutia cu dvs. Puteti sa umpleti forumul cu pagini intregi de "binecuvantari" la adresa adventistilor.

P.S. Pentru linistea dvs.: stiti ce spun statisticile referitor la botezurile in randul adventistilor? Sunt cam 365.000 de botezuri pe an. Adica 1000 pe zi. Fara sa mai pui la socoteala simpatizantii care frecventeaza in mod regulat biserica adventista. Dvs. credeti ca puteti incetini aceasta miscare cu atitudinea pe care o aveti?