Citat:
Īn prealabil postat de CM
Din ceea ce spuneti voi aici ar rezulta ca sufletul nu exista. Locul lui este luat de inima ca organ pur si simplu. Adica daca s-ar putea transplanta o inima de porc am lua caracterul porcului nu?
Chestia cu transplantul de organe am vazut-o in niste carti foarte frumos colorate impartite de sectanti (nu stiu care, ii incurc oricum).
Sectantii sunt impotriva transplantului precum si impotriva transfuziilor de singe.
Sa va vad intai in situatia ipotetic prezentata si apoi sa vorbiti.
Este foarte usor sa dai cu presupusul dar mai greu sa stii ca multi si-au revenit din coma dupa ce au fost tinuti in viata de aparate dar erau.... decerebrati, adica, le ramasese doar instinctul primar.
Asta ni s-a predat la cursul de criminalistica si medicina legala, asa ca nu sunt povesti nemuritoare sau alte asemenea.
|
Ei, asta mi se pare chiar exagerat sa spui. Am redat exact ce i s-a intamplat unei femei din Sua si nu este o luare de atitudine. Nu fac nici o recomandare. A fost un eveniment f mediatizat. Asta nu are a face cu sectantii. CM te cam grabesti a trage niste concluzii pripite. Si mai cred ca-I spui lui Dumnezeu ce sa faca. Evident la nivelul tau terestru.
Este pacat, ca cei care lucreaza cel mai mult cu oamenii, adica medicii, nu imbina ceea ce invata ca meserie cu credinta. In felul acesta s-ar feri de greseli si de mandrie. Dar creierul macina ce i se da. I se da materialism , macina materialism.
Sau altele...In concluzie: eu am primit odata transfuzie si i-am fost f recunoscatoare respectivului necunoscut. In privinta transplantului nu stiu, am vrut doar sa transmit ceea ce am auzit.
Atata stiu doar: pacientul nu are voie sa aiba decat moarte clinica, pentru a i se preleva organele. Moarte clinica ce inseamna: pe jumate mort sau pe jumatate viu?