Subiect: Extraterestri?
View Single Post
Vechi 06.12.2006, 12:37:34
CM CM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2006
Implicit

Inteleg ca New Age nu are legatura cu tot ce s-a contruit in jurul lui Tobias. Ma refer la Crimson Circle. Si ei tot despre o noua era, energie, vorbesc. Pana la urma si in Biblie se spune acelasi lucru.
De ce oare, pentru acelasi lucru, a fost nevoie sa apara atatea opinii, care pana la urma au aceeasi finalitate. Este o nedumerire a mea personala. Si poate ca singura-mi explic: oamenii nu doresc sub nici o forma sa se inteleaga, toti se doresc a fii lideri, fie de opinie, fie ai unei organizatii. Chestia asta chiar am experimentat-o odata, urmand niste repere gasite in "Viziunile de la Celestine" carte criticata de unii pe alte forumuri.
Am exersat intuitia in trei. Adica trei persoane. Am plecat pe munte. Un barbat si doua femei. Eu cu sotul si o prietena.
Nici unul nu am simtit nevoia sa fie liderul expeditiei. Nu era in firea noastra as zice. Experimentul a fost deosebit de interesant prin ceea ce am simtit precum si prin rezultat.
Totul a decurs perfect, de la inceput pana la sfarsit. Am ajuns unde ne-am propus, la momentul potrivit, pe vremea potrivita.
Daca as reusi asa si in viata ar fi nemaipomenit.
Revenind la idee. Intuitia. Deci conectarea directa la divinitate si receptarea instatanee a tuturor informatiilor fara distorsiuni sau interpretari.
Dar, importanti sunt receptorii, adica creierasul nostru precum si problemele de personalitate. Nedorind sa ne manifestam ca lideri, fiecare si-a exprimat parerea, simtita si nu gandita, iar ceilalti fara comentarii sau a pune la indoiala, au urmat indemnul. Toti am avut idei, pe rand, in functie de situatia ivita. Niciodata nu ne-am indoit ca celalalt nu ar avea o parere corecta. Si ceva foarte important, lipsa fricii. Frica naste indoiala si inlatura increderea in sine.
Fac o paranteza aici, as zice ca si religia este bazata pe aceleasi principii: inocularea ideii de frica in scopul de a manipula masele de oameni, de a-i culpabiliza permanent astfel incat sa le anihileze orice manifestare a sinelui independenta de vointa liderului de opinie. Scopul, mentinerea masei de manevra sub control.

Si tot despre intuitie. Eu cred ca este daruita si nu gandita. O decizie luata prin intuitie ne ajuta intotdeauna, una gandita ne poate lovi direct in cap.

Reply With Quote