View Single Post
Vechi 26.11.2008, 00:47:28
cosmin_lovin cosmin_lovin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Vrand sa deschid un topic cu acest titlu am cautat in topicul cu rugaciuni si am gasit acest titlu si aceasta postare.Desi sibiectul poate fi incitatant, nu am gasit nici o referire la subiect.
Voi relua ideia in speranta ca cineva va veni alaturi de mine sa intelegem de fapt ce trebuie sa cerem da la Dumnezeu iar daca cerem acestea ce trebuie sa facem pentru a fi pe calea cea buna,caci se stie ca noi cerem dar ceea ce primim, nu este intodeauna pe placul nostru.
Trebuie sa stim ca a fi crestin inseamna durere,chin,lacrima rana.
Crestinismul este o golgota ce dureaza o viata.
Cerand intarirea in credinta, Dumnezeu iti da prigoniri,ocari,boala suferinta.
Masura in care le poti indura iertand si iubind mereu pe acei care ti-le fac pe acestea,este masura in care tu ai sporit in credinta.
-Dumnezeu pe cei pe care-i iubeste ii cearta,desi stim asta ne vine greu sa le primim pe toate cu bucurie, jerfa suferintei isi pierde valoarea cand devine constientienta,ca si smerenia constienta,si daca nu zicem ''Doamne scapa-ma''din toata fiinta cand aproape ti-ai pierdut orice nadejde.
-Vom avea nevoie nevoie tot mai mult de inarmarea cu astfel de rugaciuni pentru intarirea in lupta impotriva prigonitorilor tot mai numerosi ai Dreptei Credinte. Rugaciune de lasare in voia Lui Dumnezeu

Doamne, eu nu stiu ce sa cer de la Tine. Tu singur stii ce am eu nevoie. Tu ma iubesti mai mult decat ma iubesc eu insumi. Da-mi mie, robului Tau sa vad ceea ce nu pot sa cer pentru mine insumi. Nu indraznesc sa cer nici crucea nici mangaierea. Eu stau inaintea Ta, inima imi e deschisa.. Tu stii mai bine ce imi este de folos. Tu vezi si lucrezi totul dupa mare Mila TA. Loveste-ma si vindeca-ma, doboara-ma si inalta-ma. Cinstesc voia Ta si TAC inaintea Ta, a sfintei Tale vointe si a tainelor Tale de nepatruns. TIE ma darui in intregime, nu mai am vointa, nici dorinta, inafara de a implini vointa Ta. Invata-ma sa ma rog, roaga-Te Tu insuti in mine.
nadajduiesc sa nu supar cu aceste minunate rugaciuni, dar ma gandesc ca unii dintre voi (poate)nu le cunoasteti si sunt atat de frumoase..ma iertati ca uneori doar copii si postez..cu drag jenica
-Multumim pentru o asa frumoasa rugaciune pe care n-o stiam,ce bine-ar fi de ne-am folosi toti asa ''copy-paste''.
Reply With Quote