View Single Post
Vechi 26.11.2008, 17:56:11
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
D'le cate "inteligenta" , cat studiu aprofundat si mai ales cata "ratiune"! ! ! Si toate astea pe fondul clar al unei crase lipse de simtire ! Ma uluiesti si de aceea te voi lasa , a vorbi singu de acum incolo. Pace si multa bucurie !
Scuzele sau, dupa caz, multumirile erau suficiente si erau mai apreciate/abile decat parada dvs. de vorbe "fara fond".
Oricum, dvs luati "prea" personal discutia si, prin fiecare raspuns, doriti sa aratati ori ca aveti indubitabil dreptate, ori ca partenerul de dialog nu va este la acelasi nivel pt. un dialog. Ambele situatii sunt, din pacate, cel putin "neproductive". Asta pentru ca este un forum, iar fiecare citeste/asculta ce scrie fiecarei. Asa ca cea am scris nu am scris pt dvs., ci pentru toti cei care citesc.

Referitor la "studiul aprofundat" (de care aminteati anterior): este evident ca este o superficiala cautare pe internet, lucru pe care dvs. nu l-ati facut inainte de a posta si a ma acuza de "ne-romanism". Macar pentru asta datorati (nu doar mie) scuze/multumiri. Dar, cum sunteti decis sa nu-mi mai vorbiti, n-am sa sufar ca nu ati facut ceea ce era potrivit. Poate n-ati simtit asa...

Oricum, urma sa va "penalizez" pentru folosirea "escavatoristica" a infinitivului, dar nu-i drept sa va tulbur, mai ales acum in post.

Pace!
Reply With Quote